Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Chris Hasselaar

Ik ben Chris Hasselaar. In 1987 ben ik begonnen op een accountantskantoor en sinds die tijd zit ik dagelijks in de cijfertjes.

Nadat  ik een aantal keren mensen tegen ben gekomen met schulden en betalingsregelingen en dergelijke, ben ik begonnen met de cursus Schuldhulpverlening. Na de start van een eigen administratiekantoor kwam ik in contact met mijn collega, Eliza Slager. Het was daarna een logische stap om te gaan werken als bewindvoerder.

Mijn jarenlange ervaring met financiën en mijn wens om mensen verder te helpen, komen hierin samen.  Het werk is uitdagend en ik ontmoet regelmatig nieuwe en interessante mensen.

Onze bewindvoerders

 

Eliza Slager

Klik hier voor meer informatie

Lees verder

 

Chris Hasselaar

Item introductie

Lees verder

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren